MINÄ

Hei!

Olen Kirsi Koivukangas, luontaisterapeutti Haukiputaalta. Perheeseeni kuuluu mies, neljä lasta ja koiria. Hoitoja teen kotonani, joten otathan huomioon, että meillä on eläimiä.

Olen ammatiltani refleksologi eli koko kehon vyöhyketerapeutti, EFT-tunnetyöskentelyohjaaja sekä hevosenhoitaja. Taidan myös intialaisen päähieronnan salat ja luontainen, terveyttä tukeva ravitsemus on erityinen intohimoni.

Oma polkuni luontaisterapeutiksi

Oma polkuni refleksologian maailmaan lähti 2010, kun ensimmäinen lapseni sairasti usean korvatulehduksen ja joutui syömään antibiootteja kuuri toisensa perään. Me saatiin apua erään kansanparantajan luona, joka teki vyöhyketerapiaa. Samoin seuraavien vauvojeni vatsakivut ja itkut ovat jääneet vyöhyketerapeutin pöydälle.

Lähdin opikelemaan vuoden 2015 alussa Medika Novan kautta refleksologiaa ja siitä polkuni lähti hahmottumaan kohti luontaisterapeutin maailmaa. Olen peruskoulutuksen lisäksi syventynyt vauvojen vyöhyketerapiaan sekä naisten hormonaalisiin haasteisiin ja raskaus- ja synnytyksen aikaiseen vyöhyketerapiaan.

Olen loputtoman kiinnostunut ihmismielestä ja sen moninaisista vaikutuksista elämäämme. Tämän takia myös EFT Tapping astui elämääni joku vuosi sitten. EFT-tunnetyöskentelyohjaajan diplomin sain 2019 syksyllä ja hoitoja olen tehnyt jo koulutusaikana.

muuta minusta

Olen kiinnostunut myös joogasta, meitä ympäröivästä energiasta, kiinalaisesta lääketieteestä, villiyrteistä, tunnetaidoista ja naiseudesta. Uskon luonnon parantavaan voimaan ja mielen ihmeelliseen vaikutusvaltaan.

Liikun paljon luonnossa lasten kanssa ja ihmettelemme maailmaa yhdessä. Instagramin puolella kirjoitankin usein tunteista sekä miten ne vaikuttavat elämäämme.

Sen lisäksi, että hoidan kehosi jumeja ja kiputiloja, haluan työni kautta myös olla tukemassa sinua siinä, että löydät oman sisäisen rauhasi olla juuri se kuka olet. Että löydät avaimia helpottamaan omaa tunnetaakkaasi ja arjen stressikuormaa.

~ Kirsi Koivukangas

Seuraa minua Instagramissa ja Facebookissa.

Henkilökuva Kirsi Koivukankaasta

Takaisin juurille, niin sanotaan. On tärkeää uskoa unelmiin, mutta muistaa elää tässä ja nyt kiitollisuudesta ja rakkaudesta käsin. Nähdä se kaikki kaunis ympärillään.