LUONTAISHOIDOT

Luontaishoidot – tie kohti harmoniaa ja hyvinvointia.

Luontaishoidot tukevat kehon ja mielen tasapainoa, joka johtaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hoitojeni avulla tuon sinulle helpotusta niin fyysisiin kuin psyykkisiinkin vaivoihin. Löydät avaimia parempaan itsetuntemukseen ja opit huomaamaan kaiken kauniin ympärilläsi sekä sinussa itsessäsi. Miltä kuulostaisi nauttia elämästä täydemmin?

Kehon oireilla on aina viesti sinulle. Oireet ja sairaudet ovat kehon pyyntöjä tulla kuulluksi. Ne voivat kertoa muutostarpeesta esim. ruokavalion, elämäntapojen, haitallisten uskomusten tai ajatusmallien suhteen. Hoitoni tukevat sinua ja kehoasi muutoksessa.

Luontaisilla hoidoilla lähestytään ihmistä energeettisenä kokonaisuutena. Tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää ihmisen fyysinen, emotionaalinen, henkinen ja mentaalinen tasapaino sekä ymmärtää vaivojen ja oireiden syitä monella eri tasolla. Ihmistä hoidetaan yksilönä ja omana täydellisenä kokonaisuutena.

Hoitovalikoimastani löydät hoitoja myös vauvoille ja pienille lapsille sekä raskausajan hoitoja. Teen myös kotikäyntejä ja minut voi pyytää tekemään hoitoja tai pitämään hyvinvointi aiheisen luennon esimerkiksi leireille, hyvinvointipäiville tai naisteniltoihin.

Tervetuloa luokseni vain rentoutumaan tai sukeltamaan syvemmälle itseesi.

Boji Vyöhyketerapia