HINNASTO

KOKO KEHON VYÖHYKETERAPIA

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen terapiamuoto, joka tasapainoittaa kehoa, mieltä ja tunteita. Hoito sopii lähes kaikille, myös raskaana oleville ja vauvoille.


60min – 55 €
90min – 75 €

VAUVOJEN VYÖHYKETERAPIA

Käsittelen vauvan koko kehon. Hoito tehdään vauvan ehdoilla. Varaa aikaa 45-60min. Vauvan voi syöttää tarvittaessa vaikka kesken hoidon. Hoidan vauvat kiireettä, joten rentoudu itsekin hoidon ajaksi.


30-45min – 45 €

Kotikäynti
0-10km +10 €
10-25km +20 €
25-100km +0,55€km

EFT TAPPING - TUNTEIDEN VAPAUTUS

EFT vaikuttaa tiettyjen akupunktiopisteiden kautta suoraan aivojen mantelitumakkeeseen, jolloin keho pääsee vapautumaan stressitilasta, rentoutuu ja positiivisen tunnetilan biokemia palautuu. Samalla kun tunteet neutraloituvat, stressi poistuu ja lihakset rentoutuvat, pääsee niin ruoansulatus kuin myös immuunijärjestelmä toimimaan normaalimmin.


60min – 55 €
90min – 75 €

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta soveltuu erinomaisesti stressin hoitoon, päänsärkyongelmiin, jännitysniskaoireisiin, tai jos kaipaat hetken rentoutumiseen. Hoidossa käsittelen yläselän, niskan ja pään alueita.


30min – 30 €
45min – 40 €

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%

HUOMIOITAVAA

Esteitä luontaisille hoidoille on hyvin vähän, mutta allaolevat asiat ovat tilanteita, jolloin en ota vastaan hoitoihin:

  • Voimakas akuutti sairaus tai tulehdus (poislukien korvatulehdus)
  • Kuume tai juuri alkanut flunssa
  • Tarttuva ihosairaus tai infektio
  • Kehon akuutti myrkytystila
  • Pahanlaatuinen kasvain
  • Vaikea mielenterveyteen liittyvä sairaus, pitkäkestoinen psyykelääkitys tai voimakas kipulääkitys
  • Päihteiden vaikutuksen alaisena olo, krapula
  • Aivoverenkierronhäiriöt

    En diagnosoi sairauksia, eivätkä hoidot korvaa lääkärin antamaa tutkimusta tai lääkemääräyksiä. Hoitoon tultaessa sinua pyydetään täyttämään alkukartoituslomake, jossa tulee ilmetä kaikki tarvittava tieto fyysisestä ja psyykkisestä terveydentilasta sekä lääkityksestä. Olen vaitiolovelvollinen. Meillä asuu koiria, joten huomioithan mahdolliset allergiasi. Hoitotilani on savuton. 

Peruutusehdot: Jollet pääse hoitoon sovittuna ajankohtana, niin ilmoitathan siitä hyvissä ajoin. Voit perua tai siirtää hoidon maksutta edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitan 50% hoidon hinnasta ja peruuttamattomasta ajasta 100% hinnasta.